22. Ιουλίου 2019

Το ολοκαύτωμα της Folli Follie!

26/09/20181min4020

Folli Follie - Το ολοκαύτωμα της Folli Follie!

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσολιούτσου παραιτήθηκαν από τη Διοίκηση της Folli Follie, προκειμένου να αποσυμπιεστεί η κρίση που προκλήθηκε από την αποχώρηση των χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων της επιχείρησης και η οποία έφερε ένα βήμα από την αποχώρηση και την Ernst & Young, τον ανεξάρτητο ελεγκτή της εισηγμένης.

Οι παραιτήσεις που αναμένεται να γνωστοποιηθούν επίσημα σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών έρχονται λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της δικανικής αξιολόγησης που διενέργησε η Alvarez & Marshall στις θυγατρικές της Folli Follie στην Ασία και το οποίο αναμένεται να δείξει το πραγματικό μέγεθος των καταθέσεων και του τζίρου της Folli Follie.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο χθεσινό οκτάωρο ΔΣ ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου δέχθηκαν μεγάλες πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσουν και τελικά συναίνεσαν σε αυτό. Πλέον μέλλει να καταδειχθεί ποια στάση θα κρατήσει από εδώ και πέρα ο γιoς τους Γιώργος Κουτσολιούτσος που είναι και ο CEO της Folli Follie και εάν θα αποκαταστήσει την προβληματική συνεργασία με τους συμβούλους της εισηγμένης.

Σε κάθε περίπτωση στα μέσα Νοεμβρίου η Folli-Follie θα κριθεί το εάν η εταιρεία θα τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση δεδομένου ότι πλέον είναι εμφανές πως δύσκολα θα διασφαλίσει νέα προστασία από τους πιστωτές της.

Διαβάστε επίσης:  Aυτά είναι τα επιδόματα που αυξάνονται τον Φεβρουάριο!

insider

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Folli Follie: Ανήσυχοι οι τραπεζίτες, «γονατίζει» το ομόλογο