Πως να κρατήσετε περισσότερο στο σεξ

Και τώρα θα ασχοληθούμε με ένα θέμα που μας αφορά όλους, ειδικά τις γυναίκες που δεν βρίσκουν ικανοποίηση στο κρεββάτι, αλλά και τους άνδρες που θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να ικανοποιήσουν την ερωτική τους σύντροφο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μια φίλη μου που είναι συνοδός σε πρακτορείο συνοδών, μου έχει πει μερικές συμβουλές που θα κάνουν το σεξ από φαστ φουντ εστιατόριο γκουρμέ!

1 Φάτε βραζιλιάνικα καρύδια

Τα βραζιλιάνικα καρύδια σύμφωνα με τους ειδικούς περιέχουν σελήνιο. Και το σελήνιο εκτός από ότι τρέφει το συκώτι, τρέφει και το πέος σας. Επίσης είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και μπορούν να τα φάνε και οι γυναίκες.

6 καρύδια πριν το σεξ, τουλάχιστον μισή ώρα πριν και ίσως να κουνήσετε την αμυγδαλιά λίγο παραπάνω από το κανονικό.

2 Ασκήσεις με βάρη

Οι ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, εκτός από το να καίνε θερμίδες, ανεβάζουν και την τεστοστερόνη σας στα ύψη. Κάντε κάτι καλό για το σώμα σας και την σύντροφο σας. Προσοχή μην το παρακάνετε.

Δεν γίνεται σε μια μέρα να σηκώσετε όλα τα βάρη του γυμναστηρίου. Συμβουλευτείτε τον γυμναστή σας.

Και να θυμάστε άμα το παρακάνετε στο γυμναστήριο δεν θα μπορέσετε να αποδώσετε το βράδι στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο ή όπου βρείτε να το κάνετε.

3 Γλυφομούνι

Το γλυφομούνι κάνει καλό σε αγόρια και κορίτσια. Επίσης καλό κάνει και το γλυφοκώλι, αλλά εμείς θα μείνουμε στο οφελέστερο όλων που είναι το γλυφομούνι είτε μόνο του είτε συνοδευόμενο στη στάση 69 με την ερωτική σας παρτενέρ.

Το αιδοίο έχει από μόνο του πάρα πολλά ισχυρά αντιοξειδωτικά και διάφορες άλλες ορμόνες που προκαλούν στύση και ευφορία στον άνδρα. Παράλληλα φαίνεται ότι προκαλούν και αύξηση της τεστοστερόνης.

Να θυμάστε ότι ο κανόνας είναι ότι ότι είναι αντιγηραντικό βοηθάει συνάμα και στο σεξ, το αντίστροφο δεν ισχύει.

4 Μάκα

Η μάκα είναι ένα πανάρχαιο φυτό που πίνετε γιατί είναι λίγο πικρό και έχει ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα, στο πνεύμα σας και στην αύξηση της ελεύθερης τεστοστερόνης στον άνδρα. Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα υγιεινών τροφών και είναι αρκετά οικονομικό.

Στο κάτω κάτω άμα δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω, δοκιμάστε το viagra, αυτό σίγουρα κάτι θα κάνει.

SOFIA PAPASTAVROS

SOFIA PAPASTAVROS

Είμαι Ελληνίδα της Αμερικής που ζω στη Νέα Υόρκη και μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και η αρθρογραφία.
Η φωτογραφία με photoshop και χωρίς και το μήνυμα της – News.gr Previous post Η φωτογραφία με photoshop και χωρίς και το μήνυμα της – News.gr
Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο Next post Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο