Τα καλύτερα Android smartphone είναι εδώ για εσάς – θήκες κινητών – . Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να βρείτε ένα κινητό. Μπορείτε να επιλέξετε ποια χαρακτηριστικά έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Δεν χρειάζεστε οθόνη υψηλής ταχύτητας ανανέωσης ή τηλεφακό; Εξοικονομήστε χρήματα.

Και τώρα που βρισκόμαστε στα μισά του 2022, μια σειρά από νέες συσκευές είναι διαθέσιμες με περισσότερες στο δρόμο. Μιλάμε για το Galaxy S22, το OnePlus 10 και άλλα. Έχουμε ήδη δει πολλά τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από το νέο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1, και τώρα άρχισαν να έρχονται μερικά με το τσιπ Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Και τώρα έχουμε μια νέα κορυφαία επιλογή καθώς το Samsung Galaxy S22 Ultra έχει καθιερωθεί ως το καλύτερο τηλέφωνο Android. Πιστεύουμε ότι ένα συμπεριλαμβανόμενο S Pen είναι μια εξαιρετική προσθήκη και η Samsung έχει κάνει κάποιες ευπρόσδεκτες βελτιώσεις σε ήδη εντυπωσιακές κάμερες.

Για μια πιο προσιτή ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S22 Plus προσφέρει πολλές καλύτερες δυνατότητες με 200 $ λιγότερο από το Ultra. Και το Galaxy S21 FE είναι ακόμη πιο προσιτό, αν και χρησιμοποιεί ως οδηγό τηλέφωνα Galaxy του 2021.

Τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες κάμερας Android που μπορείτε να αποκτήσετε. Αλλά αν θέλετε την καλύτερη κάμερα για τη χαμηλότερη τιμή, προτείνουμε το Pixel 6a. Υπάρχει επίσης το Galaxy A53 καθώς ταιριάζει με την τιμή των 449 $ του Pixel 6a και προσφέρει καλύτερη οθόνη.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Το Galaxy S22 Ultra είναι ο νέος βασιλιάς των τηλεφώνων Android. Έχει σχεδόν οτιδήποτε θα μπορούσατε να θέλετε ποτέ σε ένα τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένης μιας ενσωματωμένης γραφίδας S Pen. Διαθέτει ισχυρές κάμερες, τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, πολλές επιλογές αποθήκευσης και μια εντυπωσιακά υπέροχη οθόνη.

Το Galaxy S22 Ultra εξακολουθεί να σκοντάφτει στο τμήμα διάρκειας ζωής της μπαταρίας, περισσότερο από τον προκάτοχό του. Ενώ το τηλέφωνο πέρασε για 10 ώρες και 18 λεπτά στη δοκιμή διάρκειας ζωής της μπαταρίας Tom’s Guide, αυτό το αποτέλεσμα ήταν στη λειτουργία ρυθμού ανανέωσης 60 Hz. Στην προσαρμοστική λειτουργία 120Hz, το Galaxy S22 Ultra διήρκεσε μόνο για 8 ώρες και 50 λεπτά, πολύ πιο κάτω από ορισμένους ανταγωνιστές όπως το iPhone 13 Pro Max.

OnePlus 10 Pro

Όταν μιλάμε για τα καλύτερα τηλέφωνα Android, το OnePlus 10 Pro είναι το δεύτερο. Είναι μια όμορφα σχεδιασμένη συσκευή με μεγάλη οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών και ομαλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Επίσης, έχει την ικανότητα να ταιριάζει με το εντυπωσιακό σώμα του, χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το OnePlus 10 Pro ξεπερνά εύκολα το Galaxy S22 Ultra στη δοκιμή διάρκειας ζωής της μπαταρίας μας σε σχεδόν 12 ώρες στην προσαρμοστική λειτουργία 120 Hz. Και με τη φόρτιση 65 W, μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε σε ελάχιστο χρόνο.

Το OnePlus 10 Pro επίσης συμβαδίζει κυρίως όταν πρόκειται για κάμερες. Οι φωτογραφίες βγαίνουν συχνά ωραίες, αν και έχουμε παρατηρήσει μια ελαφρά κίτρινη απόχρωση σε ορισμένα σενάρια. Υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες λογισμικού που προκαλούν την εντυπωσιακή σουίτα της Samsung στο Galaxy S22 Ultra. Ακόμα κι έτσι, το Pixel 6 Pro εξακολουθεί να είναι το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα. Αλλά όταν πρόκειται για αυτό, το OnePlus 10 Pro είναι το καλύτερο ακουστικό.

Google Pixel 6

Ο τελευταίος γύρος τηλεφώνων της Google κέρδισε εύκολα τις θέσεις τους σε αυτήν τη λίστα. Το Pixel 6 είναι μια εντελώς νέα συσκευή αυτή τη φορά με φρέσκο ​​σχεδιασμό, σημαντικές αναβαθμίσεις κάμερας και το τσιπ Tensor πρώτης γενιάς. Όλα αυτά συνδυάζονται σε ένα σβέλτο σώμα που σίγουρα θα ανατρέψει τα κεφάλια.

Αν και δεν διαθέτει την κάμερα τηλεφακού και την οθόνη 120 Hz που θα βρείτε στο Pixel 6 Pro, το Pixel 6 κάνει βασικά όλα όσα θα θέλατε να κάνει ένα τηλέφωνο Android.

Αν έπρεπε να υποβάλουμε ένα παράπονο με το Pixel 6, θα ήταν η απογοητευτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στις δοκιμές μας, το τηλέφωνο τα πήγε πολύ χειρότερα από άλλα τηλέφωνα αυτής της λίστας. Μέρος αυτού θα μπορούσε να έχει σχέση με το παλαιότερο μόντεμ 5G, καθώς είδαμε σημαντικά βελτιωμένα αποτελέσματα όταν ήμασταν σε LTE έναντι 5G.

Samsung Galaxy A53

Το Galaxy A53 είναι η συσκευή στην οποία πρέπει να απευθυνθείτε εάν θέλετε το καλύτερο τηλέφωνο Android για λιγότερο από $500. Αυτό το μεσαίο ακουστικό της Samsung προσφέρει σταθερά χαρακτηριστικά με πολύ λογική τιμή.

Παρά τη χαμηλή τιμή, το Galaxy A53 προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για την οθόνη 6,5 ιντσών του. Θα λάβετε επίσης ένα ικανό chipset Exynos 1280 και αξιοπρεπείς κάμερες ευρείας και υπερευρείας.

Το Galaxy A53 ταιριάζει με το μέσο smartphone όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεταβαίνοντας σε ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, αν προτιμάτε. Αλλά είναι αυτή η τιμή που μπορεί να είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του A53 – κοστίζει το ίδιο με το Pixel 5a της Google, αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική χαμηλού κόστους επιλογή Android.

Το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε όταν αγοράζετε το καλύτερο τηλέφωνο Android για εσάς είναι ο προϋπολογισμός σας. Και ουσιαστικά υπάρχουν μερικές βαθμίδες. Τα φθηνότερα τηλέφωνα Android κοστίζουν κάτω από 200 ευρώ και προσφέρουν κυρίως τα βασικά για τη χρήση εφαρμογών, τη λήψη φωτογραφιών και τη διατήρηση της σύνδεσης.

Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών:

SOFIA PAPASTAVROS

SOFIA PAPASTAVROS

Είμαι Ελληνίδα της Αμερικής που ζω στη Νέα Υόρκη και μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και η αρθρογραφία.
Χρειάζομαι αναβάθμιση ηλεκτρικού πίνακα; Previous post Χρειάζομαι αναβάθμιση ηλεκτρικού πίνακα;
ti-ine-to-web-hosting-ke-giati-to-chriazeste Next post Τι είναι το web hosting και γιατί το χρειάζεστε;