19. Ιουνίου 2019

Ο Στάθης βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και αρραβωνιάστηκε!

06/09/20181min4330

Στάθης βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και αρραβωνιάστηκε 1 - Ο Στάθης βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και αρραβωνιάστηκε!

Μία φωτογραφία του στο συλλαλητήριο ήταν αρκετή για να κλέψει καρδιές!

Ο Στάθης Στιβακτάκης είχε ταξιδέψει από την Κρήτη στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθεί μαζί με άλλους κτηνοτρόφους στο παναγροτικό συλλαλητήριο, που είχε διοργανωθεί πριν από μερικά χρόνια στην πρωτεύουσα.

Μία φωτογραφία του στο συλλαλητήριο ήταν αρκετή για να κλέψει καρδιές και να γίνει γνωστός για τα γαλανά εκφραστικά του μάτια και τη χαρακτηριστική του φυσιογνωμία.

Πριν από λίγες ώρες ο Στάθης, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την πατρίδα του, ανακοίνωσε στο Facebook ότι αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Αργυρώ Καργάκη.

Στάθης βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και αρραβωνιάστηκε - Ο Στάθης βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και αρραβωνιάστηκε!

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Μην πελαγώνεις-Στείλε αυτό το μήνυμα και τον έχεις… ρίξει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Καιρική βόμβα τα επόμενα 24ωρα: Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ για Ελλάδα