19. Ιουνίου 2019

Γιατί πρέπει να αγνοήσετε σχετικά με ένα αίτημα φίλου από ένα λογαριασμό με όνομα Jayden K Smith

16/11/20171min12030

facebook - Γιατί πρέπει να αγνοήσετε  σχετικά με ένα αίτημα φίλου από ένα λογαριασμό με όνομα Jayden K Smith

Οι προειδοποιήσεις σχετικά με ένα αίτημα φίλου από ένα λογαριασμό στο Facebook που ανήκει σε έναν χάκερ έχουν αρχίσει να διαδίδονται ηλεκτρονικά.
Οι  χρήστες μοιράζονται ένα μήνυμα που προειδοποιεί τους φίλους τους να μην δεχτούν ένα αίτημα από τον Jayden K Smith, αλλά το ίδιο το μήνυμα είναι η φάρσα.
Το μήνυμα ζητά από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να μεταβιβάσουν τις πληροφορίες σε όλους στον κατάλογο επαφών τους στο Facebook Messenger. Κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το έχουν κάνει και διαδίδουν το ψέμα.
Το μήνυμα αναφέρει:

Παρακαλείσθε να πείτε σε όλες τις επαφές στη λίστα μηνυμάτων σας να μην δεχτείτε το αίτημα φιλίας (Jayden K. Smith). Είναι ένας χάκερ και έχει το σύστημα συνδεδεμένο στο λογαριασμό σας στο Facebook. Αν μια από τις επαφές σας αποδεχτεί, θα έχετε και εσείς hacked, οπότε βεβαιωθείτε ότι όλοι οι φίλοι σας το γνωρίζουν. Ευχαριστώ. Προωθήθηκε όπως παραλήφθηκε.
Κρατήστε το δάχτυλό σας στο μήνυμα. Στο κάτω μέρος στη μέση θα πει προς τα εμπρός. Πατήστε το κουμπί και μετά κάντε κλικ στα ονόματα εκείνων που βρίσκονται στη λίστα σας και θα τα στείλετε

Δεν υπάρχουν αποδείξεις λογαριασμών με το όνομα Jayden K Smith να κάνει μια μαζική αποστολή που ζητάει φίλους, και οι αιτήσεις σε μεγάλες ποσότητες άγνωστων χρηστών είναι επίσης εναντίον των όρων και προϋποθέσεων του Facebook . Οποιοσδήποτε λογαριασμός μπορεί να εμποδιστεί από την προσπάθεια προσθήκης περισσότερων φίλων και η αποδοχή ενός αιτήματος φίλων στο Facebook από έναν ξένο δεν θα παρέχει στους χάκερς πρόσβαση στον υπολογιστή σας και τους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:  Βράδυ Δευτέρας...

Αγνοήσετε αυτή τη φάρσα είναι  hoax

bbc

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Επίθεση Καρανίκα σε χρήστρια του Facebook: «Γ@μήσου να στρώσεις τσόλι»