27. Ιουνίου 2019

ΖΩΔΙΑ-Προβλέψεις 01/03 Πέμπτη

28/02/20181min5500

zodia provlepsis 01 03 pebti - ΖΩΔΙΑ-Προβλέψεις 01/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη, μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση ή σύγκρουση με έναν άνδρα στο περιβάλλον εργασίας σας, στην οικογένεια σας ή έξω. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτική για εσάς ή να έχετε μια υγιή προδιάθεση, αλλά είναι επίσης και μια ημέρα γεμάτη με αναπάντεχες ευκαιρίες ή τύχη.

Σήμερα αποφύγετε τα κόλπα και τις προσπάθειες χειραγώγησης, καθώς με έναν καλό λόγο θα κερδίσετε περισσότερα. Κάποιο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα από το φιλικό σας κύκλο μπορεί να σας ενοχλήσει ή να σας κάνει να λυπηθείτε. Η σημερινή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και για την επίλυση παρεξηγήσεων ή διαφωνιών στις ερωτικές σας σχέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, σήμερα θα λυπηθείτε ή θα αναστατωθείτε από μια δυσάρεστη είδηση ​​σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Σήμερα θα σας χρειαστεί η οικογένειά σας, ή εσείς θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη την οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα, θα έχετε μια άμεση δέσμευση που θα αφορά κάποια σύμβαση ή κάποιο έγγραφο. Μπορεί να πάτε κάπου λόγω μιας δυσάρεστης περίστασης ή να επιλύσετε ένα δυσάρεστο πρόβλημα. Τώρα θα έχετε περισσότερες προσωπικές και οικογενειακές ευθύνες, αλλά η εξέλιξή τους θα είναι υπέρ σας.

Διαβάστε επίσης:  ΖΩΔΙΑ 20/12/17-Μία νέα εποχή ξεκινά σήμερα…Για τα επόμενα 2,5 χρόνια περίπου

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα, μπορεί να έχετε μια δυσκολότερη ή ασαφή σχέση με έναν άντρα που πιθανότατα βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Τώρα αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας: τις ανάγκες, το όραμα, την επιχείρηση ή την υγεία σας. Αυτό θα σας δώσει αρκετή ενέργεια, διάθεση και κίνητρο για να βοηθήσετε και τους άλλους.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αναστατωθείτε από γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή κάποιου φίλου. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για δημιουργική απασχόληση και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε με την οικογένειά σας ή θα λάβετε χαρούμενα νέα από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Σήμερα θα είναι μια ιδανική στιγμή για να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας ή στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα θα δώσετε προτεραιότητα στην ερωτική σας σχέση, στα προσωπικά σας συναισθήματα ή στη σχέση σας με τον/την σύζυγό σας. Θα προκύψει ένας καινούργιος έρωτας ή θα κάνετε νέες επαφές αλλά θα είστε απροετοίμαστοι για τέτοια συναισθήματα και εμπειρίες. Σήμερα μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη από την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης:  Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2018 για όλα τα ζώδια!

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα θα είναι περιττό να συγκρουστείτε στο περιβάλλον εργασίας σας ή με υπαλλήλους από διάφορους θεσμούς και υπηρεσίες. Η ανυπομονησία σας μπορεί να περιπλέξει μια κατάσταση αντί να σας βοηθήσει. Σήμερα, θα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρετε την αρμονία σε σχέσεις σημαντικές για εσάς ή να συνεχίσετε να μην έχετε επαφή με κάποια άτομα.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, να είστε πολύ προσεκτικοί με ο,τιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Πιθανόν να σας απασχολήσουν εκ νέου μηεγκεκριμένα οικονομικά προβλήματα ή απλήρωτοι λογαριασμοί. Σήμερα, η δύναμή σας θα προέλθει από τους ανθρώπους στο σπίτι σας ή από την άνεση που αισθάνεστε εκεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και θετική μέρα με ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι ή χαρούμενα νέα από την οικογένεια σας. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις στο χώρο εργασίας σας. Θα παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Μερικές ευχάριστες εκπλήξεις είναι πιθανές σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναιπολύ πιθανό σήμερα να συνειδητοποιήσετε ότι είχατε μια ψευδαίσθηση ή ελπίζατε σε μια ψεύτικη υπόσχεση. Η σημερινή ημέρα θα είναι ευνοϊκή για σας, αλλά μόνο αν είστε έτοιμοι να δείτε τα πράγματα γύρω σας όπως πραγματικά είναι.

Διαβάστε επίσης:  Αυτό το ζώδιο κρύβει τη μεγαλύτερη κακία!

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, μπορεί να έχετε κάποια έξοδα ή να λάβετε χρήματα που σχετίζονται με ένα παιδί. Η μέρα αφορά σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις ή τις δεσμεύσεις σας σχετικά με παιδιά και νεαρά άτομα.

Εσείς που γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, θα βιώσετε κάποιες αναπάντεχες εμπειρίες που σχετίζονται με μια γυναίκα. Η μέρα φέρνει σημαντικά νέα που μπορεί να σας κάνουν να προσαρμόσετε απροσδόκητα κάποια από τα σχέδιά σας.

.astro-live

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ZΩΔΙΑ 23/11/17-Κράτησε τις δυνάμεις σου-Ψυχραιμία