26. Ιουνίου 2019

Ζώδια 1/11/2017-Καλό και…. ερωτικό Νοέμβριο σε όλους!

31/10/20171min14570

Ζώδια 1/11/2017-Καλό και…. ερωτικό Νοέμβριο σε όλους!

Καλό και…. ερωτικό Νοέμβριο σε όλους! Και θα τον έχουμε σίγουρα, αφού αναμένεται ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες με πολλές θετικές εξελίξεις όχι μόνο σε έρωτα αλλά και σε χρήμα! Έρχονται «Νοεμβρίσια» Φεγγάρια σε άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που προβλέπονται… καυτά!

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα δεν θα θέλεις με κανένα τρόπο να έχεις επιθετική συμπεριφορά και θέλεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με κάθε άτομο που μπορεί να θέλει να σε προκαλέσει. Θα μπορέσεις να χειριστείς πολλά θέματα με ηρεμία και διακριτικότητα γιατί θέλεις να τελειώνεις τις υποθέσεις σου με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό ,τον οποίο τον προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ξέρεις πολύ καλά τον εαυτό σου και ξέρεις τι ζητάς από την ζωή. Ο πολύς ενθουσιασμός που θα έχουν οι άλλοι μπορεί να σε εκνευρίσει γιατί βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου παραμένουν χωρίς λύση. Η γενναιόδωρη προσωπικότητα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέους φίλους γιατί ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και κάνει την κοινωνικότητα σου πολύ καλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι για να κάνεις περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Είσαι άτομο με πάρα πολλά ενδιαφέροντα. Ο συναρπαστικός, εξωστρεφής και ζωντανός σου χαρακτήρας σε κάνουν να είσαι η χαρά της παρέας ενώ γεμίζεις με πολύ ενέργεια τα δικά σου άτομα που αυτή την περίοδο μπορεί να έχουν διαφορά προβλήματα. Η πνευματική σου καλλιέργεια θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαβάστε επίσης:  ΖΩΔΙΑ-26/11/17-Ανέλπιστα μηνυματάκια που θα μας προσφέρουν χαμόγελα!

Πρέπει να φανείς πολύ προσεχτικός σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψη σου, για να αποφύγεις προστριβές με τους συνεργάτες. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο Άρης που είναι στον Ζυγό έχει φέρει πολλές υποθέσεις από παλιά στην επιφάνεια και εσύ αυτή την περίοδο καλείσαι να τις λύσεις. Προτιμάς να είσαι ένα μέρος μιας ομάδας και δεν επιδιώκεις θέσεις εξουσίας, γιατί δεν είναι σημαντικό για σένα. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί στις δραστηριότητες σου και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

ΛΕΩΝ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! !Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί και κάνει το επικοινωνιακό σου ταλέντο ακόμη καλύτερο. Πάντα έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σου, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχεία στην επιδίωξη των στόχων σου. Αυτό κάνεις πάντα και μπορείς εύκολα να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Μην είσαι καθόλου παρορμητικός και ότι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα αγαπημένε μου Παρθένε θα γίνουν κάποια γεγονότα που θα σε εκπλήξουν. Θα γίνουν ευχάριστες αλλαγές που θα τις δεχτείς με πολύ χαρά. Οι αναθεωρήσεις και οι αλλαγές στις επιδιώξεις σου θα συνεχιστούν. Πρέπει να κινηθείς με πολύ πρακτικούς τρόπους, δες τη ζωή σου πιο ρεαλιστικά και δώσε προτεραιότητα στα θέματα που σε απασχολούν και θέλουν άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου ανάλογα σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις και τις κάνεις θαυμάσια και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Διαβάστε επίσης:  Ζώδια:Το 2019 έρχεται & υπόσχεται πολλά και όμορφα πράγματα που δεν τα περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου μερικές φορές σε κάνει και έχεις ανασφάλειες και αδυναμίες, και νομίζεις ότι σε εμποδίζουν να αισθανθείς άνετα, αισιόδοξα, όπως ταιριάζει στην ίδια τη φύση του ζωδίου σου. Διώξε όλες αυτές τις σκέψεις, είσαι πολύ δυναμικό άτομο και σε βεβαιώνω ότι με ότι ασχοληθείς σήμερα θα μπορέσεις να το βγάλεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν δώσεις απάντηση να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Θα πρέπει να αλλάξεις άποψη σε κάποια πράγματα αγαπημένε μου Σκορπιέ. Πρέπει να αρχίσεις να κάνεις τις εκκαθαρίσεις σου και να ξεπεράσεις αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σε κρατούν πίσω σε καταστάσεις που μπορείς να λάμψεις. Με τον Ερμή που είναι αυτή την περίοδο στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα μπορέσεις πολλές καταστάσεις να τις κάνεις καλύτερες προς όφελος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία μπορείς να καταφέρεις ότι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Φρόντισε σήμερα να προσέξεις λίγο την συμπεριφορά σου. Θα βγάζεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα τα οποία μερικές φορές είναι επιπόλαια κυρίως όταν έχει να κάνει με ζητήματα που σε αφορούν και είναι του παρελθόντος. Φρόντισε να έχεις ψυχραιμία σε ότι μπορεί να προκύψει και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:  Οι πιο ισχυρές Kαρμικές σχέσεις ανάμεσα στα 12 ζώδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Με τον Άρη που είναι στον Ζυγό και σε ευνοεί η ενεργητικότητα σου είναι αρκετά μεγάλη και θα το δείχνεις έντονα και στους άλλους. Είναι σημαντικό πάντως να καταλάβεις τι είναι αυτό που μερικές φορές σε κρατάει πίσω σε κάποιες καταστάσεις και φοβάσαι να ρισκάρεις την επόμενη σου κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να μην έχεις την κατάλληλη συνεργασία που θέλεις, αλλά καλό θα είναι να μην παραπονεθείς για τίποτε. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό) και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Η διαίσθησή σου σήμερα θα είναι πολύ έντονη για αυτό μπορεί να κινηθείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και χωρίς να το καταλάβεις θα πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχει ηρεμία στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες έχουν πάρει το δρόμο τους. Θα είσαι πολύ ευχαριστημένος από κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις ευχάριστα γιατί θα δεις ότι όλα τα έχεις καταφέρεις θαυμάσια. Η ψυχική σου διάθεση θα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργάσου και προσπάθησε να βάλεις σχέδια για το μέλλον. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις.

oroskopos

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΖΩΔΙΑ 17/12/17-Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις, φέρνουν και πάλι το χαμόγελο