17. Ιουλίου 2019

Τσιρώνης για Σκοπιανό: «Βόρεια Μακεδονία είναι ένα καλό όνομα»

28/01/20181min6450

tsironis gia skopiano voria makedonia ine ena kalo onoma - Τσιρώνης για Σκοπιανό: «Βόρεια Μακεδονία είναι ένα καλό όνομα»

«Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον ελληνικό λαό, όσοι σε αυτές τις στιγμές σκέφτονται τα ψηφαλάκια», σχολίασε
«Θέλουμε μια συμφωνία για το Σκοπιανό έντιμη που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα μας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Αναάπτυξης και τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ.Τσιρώνης υποστήριξε «ότι θέλουμε ένα όνομα που να στηρίζει την συνθήκη του Βουκουρεστίου. Θέλουμε ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό. «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε «ότι ήδη 130 χώρες του ΟΗΕ έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και ότι το Σκοπιανό πρέπει να λυθεί.»
Τέλος ο κ.Τσιρώνης αναφέρθηκε και σε δηλώσεις που έχουν κάνει κάποιοι βουλευτές για το Σκοπιανό λέγοντας «ότι προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον ελληνικό λαό, όσοι σε αυτές τις στιγμές σκέφτονται τα ψηφαλάκια».

protothema

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Το «κόλπο» Καμμένου-Τσίπρα με το όνομα των Σκοπίων

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Κασιμάτης: Νομικά άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών – Δείτε αναλυτικά τους λόγους