18. Ιουνίου 2019

Θα παντρευτεί τον σκύλο της γιατί πέθανε ο πρώην σύζυγος της που ήταν… γάτος!!!

22/01/20181min6280

παντρευτεί τον σκύλο της γιατί πέθανε ο πρώην σύζυγος της που ήταν... γάτος - Θα παντρευτεί τον σκύλο της γιατί πέθανε ο πρώην σύζυγος της που ήταν... γάτος!!!

Τι λένε σε τέτοιες περιπτώσεις; Τι ευχή δίνει κανείς; Να ζήσετε; Να… τι; Γεγονός πάντως είναι ότι η Dominique Lesbirel αναμένεται να νυμφευτεί τον σκύλο της, μετά το θάνατο του «πρώην συζύγου» της που δεν ήταν άλλος από έναν γάτο!

Η Lesbirel, γράφουν τα βρετανικά μέσα, νυμφεύτηκε τον Doerack, τον παραπάνω γάτο πριν από 8 χρόνια αλλά η… σύζυγός του αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ευθανασία όταν ανακάλυψε ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Η 41χρονη όμως, έφτιαξε πάλι τη ζωή της, βρίσκοντας τον έρωτα στη… μουσούδα του σκύλου της Travis, τον οποίο κάποια ημέρα σκοπεύει να αποκαταστήσει…

gatos - Θα παντρευτεί τον σκύλο της γιατί πέθανε ο πρώην σύζυγος της που ήταν... γάτος!!!

olympospress

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Tέρας- Ο τυφώνας Φλόρενς έτοιμος να «ισοπεδώσει» την Καρολίνα

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Δείτε τι κάνουν - Πέντε iphone διέλυσε με βαριοπούλα Τούρκος ..