19. Ιουνίου 2019

Τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Νατάσσα Βαρελά

22/08/20181min4530

η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρέλα - Τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Νατάσσα Βαρελά

Το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο Νατάσα Βαρελά λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στο γλυκό κορίτσι που έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Η Νατάσσα Βαρελά παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «EPSILON TV».

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων 16/12/2017 00:00-17/12/2017 00:00

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Σοκ: 6χρονος πέθανε από ασφυξία στο Φάληρο - Είχε τυλιγμένο το λουρί του σκύλου στον λαιμό του - ΤΩΡΑ