18. Ιουνίου 2019

Τα 3 ζώδια με την θετική ενέργεια που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου!

13/08/20181min5300

3 ζώδια με την θετική ενέργεια που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου - Τα 3 ζώδια με την θετική ενέργεια που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου!

Η ζωή για κάποιους από εμάς είναι μουντή, αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο χαρούμενοι και ζωντανοί, όσο και οι χαρούμενες ζωηρές πινελιές σε έναν πίνακα της Φρίντα Κάλο.

Δίδυμος

Το παιδί αυτό αλλάζει διαθέσεις και ορέξεις που νιώθεις σαν να είσαι πάνω σε ρόλερ κόστερ. Είναι έξυπνος, ενδιαφέρον τύπος και αισιόδοξος -κατά κύριο λόγο- Αν ο χαρακτήρας του ήταν κάτι χειροπιαστό θα ήταν σύννεφο, τη μια ολόλευκο και φωτεινό την άλλυ γκρι και βαρύ.

Τοξότης

Έχει κόκκινα γυαλιά με την οποία αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Αν και είναι εγωιστής θα φέρει φως και αισιοδοξία στη ζωή σου χωρίς καν να το προσπαθήσει. Αυτό που εκπέμπει είναι τόσο ιδιαίτερο και ζωντανό που δεν σε αφήνει ποτέ να βαριέσαι. Αν μπορούμε να παρομοιάσουμε με κάτι όλο αυτό που συμβαίνει θα ήταν με ιπτάμενο δίσκο. Είναι ένας διαγαλαξιακός μύθος!

Ιχθύς

Ρομαντικός. Θα σου τα βάψει όλα σε τόνους του παστέλ. Είναι καλλιτέχνης. Αν η ψυχή του ήταν κάτι χειροπιαστό, θα ήταν μοτσαρτίνι, ένα γλύκισμα δηλαδή με ζαχαρόπαστα. Μια λαχταριστή ζωή με παστέλ αποχρώσεις, μόνο μια λέξη γεννά στο κεφάλι μας “παστελίσιους“.

marieclaire.gr

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΖΩΔΙΑ 17/11/17-Εξάγωνο Άρη-Ερμή σήμερα και οι στόχοι μας γίνονται πραγματικότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Ζώδια 31/10/17:Η Σελήνη στον Ερμή-Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό στίβο