20. Ιουνίου 2019

Το Συντονιστικό της Θεσσαλονίκης και Μακεδονικές Οργανώσεις ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ και αναλαμβάνουν την Οργάνωση του Συλλαλητηρίου της Αθήνας…!!!

25/01/20181min6670

athina - Το Συντονιστικό της Θεσσαλονίκης και Μακεδονικές Οργανώσεις ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ και αναλαμβάνουν την Οργάνωση του Συλλαλητηρίου της Αθήνας...!!!

Ο Μιχάλης Πατσίκας, από το Συντονιστικό της Θεσσαλονίκης που οργάνωσε το τεράστιο συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής, μαζί με επικεφαλής άλλων φορέων ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και των Παμμακεδονικών Οργανώσεων..

βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αθήνα και διαβουλεύονται όλοι μαζί για να ξεκινήσει η οργανωτική προετοιμασία για το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ…

stoxos

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Σεισμική δόνηση αισθητή στην Αθήνα- ΤΩΡΑ

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Αναρχικός βρίζει την Ελλάδα και... «το ξύλο της χρονιάς του» στο Ωραιόκαστρο