16. Ιουνίου 2019

Συγκλονίζει η μαρτυρία εγκαυματία της φονικής πυρκαγιάς

02/08/20181min5030

η μαρτυρία εγκαυματία της φονικής πυρκαγιάς - Συγκλονίζει η μαρτυρία εγκαυματία της φονικής πυρκαγιάς

Συγκλονίζουν τα όσα εξιστορεί ο Παναγιώτης Μανέτας για τη φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής και τον τρόπο που η πύρινη λαίλαπα κυνηγούσε τον ίδιο και την παραπληγική σύζυγό του.

Ο κ. Μανέτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά εγκαύματα ενώ η σύζυγός του έχασε τη μάχη με το θάνατο .

”Πήρα τη γυναίκα μου με το καροτσάκι για να την προφυλάξω από τη φωτιά, δυστυχώς έπεσε από το καρότσι. Πίσω μας ερχόταν η φωτιά, την τράβηξα από τα χέρια και πήγαμε σε ένα σπίτι μέχρι να περάσει η φωτιά. Δυστυχώς ήταν τόσο δυνατή η φωτιά που καήκαμε και οι δυο μας”, δηλώνει συγκινησιακά φορτισμένος ο κ. Μανέτας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

“Έτρεχε με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίναμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν δαιμονισμένη, την έβλεπες στα 300 μέτρα και έλεγες προλαβαίνω και με το που γυρνούσες το κεφάλι είχε φτάσει δίπλα σου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Μάτι: Ζωντανή βρέθηκε μητέρα και τα 3 της παιδιά που αγνοούνταν!

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες!