25. Μαρτίου 2019

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

09/08/20181min4550

ektakto - Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Τη λίστα ονομάτων των 92 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι παραχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην «Κ».

Στη λίστα που στάλθηκε χθες, Τετάρτη, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών, περιλαμβάνονται τα ονόματα 44 γυναικών, 35 ανδρών, 11 παιδιών αλλά και οι σοροί που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Μεταξύ των νεκρών είναι και όσοι κατέληξαν στα νοσοκομεία, αλλά και δύο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί – έχει απομονωθεί από αυτές τις σορούς DNA, αλλά δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.

Το πιο μικρό θύμα της ανείπωτης τραγωδίας είναι το 6 μηνών βρέφος, ενώ το μεγαλύτερο μία γυναίκα 91 ετών.

lista - Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι lista2 - Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι lista3 - Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι lista4 - Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Νεα έκτακτη εξέλιξη για την πορεία του Μεσογειακού Κυκλώνα..

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΕΚΤΑΚΤΟ: Η πολιτική ηγεσία της χώρας απελευθέρωσε τους κανόνες εμπλοκής