24. Μαΐου 2019

Σοκ στο Μαξίμου: Εικόνα απόλυτης κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια

18/12/20171min9710

neos efialtis gia maximou ke defteros periergos mesazon gia ta exoplistika - Σοκ στο Μαξίμου: Εικόνα απόλυτης κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια

Εικόνα πλήρους κατάρρευσης παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια με βάση έρευνα που διενήργησε η Κάπα Research για λογαριασμό περιφερειακών μέσως ενημέρωσης.

Πρόκειται για εφιαλτικά δημοσκοπικά στοιχεία για το Μαξίμου που αντανακλούν την έντονη δυσαρέσκεια των περισσοτέρων από τις Περιφέρειες εξαιτίας της πλήρους αδυναμίας επίλυσης, όχι μόνο των βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και των εξαιρετικά δύσκολων θεμάτων με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες οι τοπικές κοινωνίες.

Ενδεικτικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Κρήτη, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο ΣΥΡΙΖΑ «γκρεμίζεται» κατά 15,33%, στη Στερεά Ελλάδα κατά 13,54% και στο Νότιο Αιγαίο, εξαιτίας και του μεταναστευτικού, κατά 12,04%.

Δείτε τις κάρτες:ΕΔΩ

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπέβαλε την παραίτησή του ο Κώστας Ζουράρις

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΣΟΚ και ΔΕΟΣ-Τους τίναξαν στον αέρα-Δημοσκόπηση