20. Ιουνίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις : Κάνουν κόμμα Στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας

28/01/20181min7330

ragdees exelixis kanoun komma stratiotiki ke somata asfalias - Ραγδαίες εξελίξεις : Κάνουν κόμμα Στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας

Ο συνδικαλιστής και αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σπήλιος Κρικέτος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζουν το δικό τους κόμμα.

Στη δημιουργία του δικού τους κόμματος προχωρούν οι ένστολοι. «Αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί και γενικά όλοι οι ένστολοι σκεφτόμαστε σοβαρά να κάνουμε το δικό μας κόμμα», επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο κ. Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, τα σενάρια που θέλουν τους ένστολους να προχωρούν στον δικό τους κομματικό σχηματισμό.

Ο κ. Κρικέτος, συνδικαλιστής και αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Δυτικής Αττικής, υπογράμμισε σχετικά με την δημιουργία του νέου κόμματος πως: «Έχουμε απογοητευτεί από τις πολιτικές δυνάμεις και ναι, σκεφτόμαστε σοβαρά ότι θα έπρεπε να εκπροσωπηθούμε από κάποιον άλλο φορέα.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από όσα συμβαίνουν. Κι επειδή κι εμείς είμαστε μέλη της κοινωνίας και όπως όλοι μας δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη ζωή, θέλουμε να δώσουμε λύσεις».

Μάλιστα, ο κ. Κρικέτος σημείωσε ότι το κόμμα των ενστόλων θα ξεπεράσει το 3% και θα μπει στη Βουλή.

enoplos

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Διαβάστε επίσης:  Ατύχημα με το κανό είχε ο Γιώργος Παπανδρέου

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:  ΤΩΡΑ:Εισαγγελέας-Κανένα ελαφρυντικό σε Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο