22. Ιουλίου 2019

Παραλίγο να καούν ζωντανές οι νύφες μπροστά στα μάτια των καλεσμένων τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

26/10/20181min3810

Παραλίγο να καούν ζωντανές οι νύφες

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως τους ήρθε η ιδέα, αλλά σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη καθώς θα μπορούσαν να είχαν καεί ζωντανές μπροστά στα μάτια των καλεσμένων τους!

Ο λόγος για δύο νύφες την 32χρονη Έϊπριν Χόι και την 28χρονη Μπέθανι Μπίρνς οι οποίες παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στις ΗΠΑ.
Η Έιπριλ και η Μπέθανι αποφάσισαν να αλλάξουν ρούχα στον γάμο τους με το πιο πρωτότυπο τρόπο και να ξεφορτωθούν την ουρά του νυφικούς τους βάζοντάς της φωτιά.

Έχοντας ενώσει τα χέρια τους και περιμένοντας τους συγγενείς τους να βάλουν φωτιά στα νυφικά τους, ξαφνικά βλέπουμε το νυφικό της καθεμίας να φλέγεται και τις νύφες να παραμένουν ακίνητες.

Εν τέλει ένα λεπτό πριν γίνουν τα χειρότερα… οι νύφες «βγαίνουν» από το νυφικό τους και με ένα σάλτο βρίσκονται μακριά από την φωτιά, αποκαλύπτοντας πως από μέσα φοράνε και οι δύο παντελόνι.

Οι καλεσμένοι πάντως μετά την πρώτη κρυάδα ξέσπασαν σε γέλια και χειροκρότησαν.

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Tέρας- Ο τυφώνας Φλόρενς έτοιμος να «ισοπεδώσει» την Καρολίνα

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  To άγνωστο τηλεφώνημα Πούτιν σε Καραμανλή και ..."ΑΝΑΤΡΟΠΗ" Τσίπρα