22. Ιουλίου 2019

ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 23…

05/08/20181min9760

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 23... - ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 23...

-Η φοβερή πυρκαγιά στο Μάτι, με τους δεκάδες νεκρούς… έγινε στις 23 Ιουλίου του 2018
–Η φονική πυρκαγιά στην Ηλία με τους 81 νεκρούς… έγινε στις 24-8-2007 όπου 2+4+8+2+0+0+7=23
–Το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα που έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000… έγινε στις 11 τη νύχτα… δηλαδή στις 23.00
–Η πτώση των Δίδυμων Πύργων στη Νέα Υόρκη… έγινε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 (9+11+2+0+0+1=23).
–Ο τυφώνας Κατρίνα, ο φονικότερος του 20ου αιώνα «χτύπησε» την Νέα Ορλεάνη στις 23 Αυγούστου… όπου Αύγουστος είναι ο 8ος μήνας του χρόνου και το 8 ισούται με 2 εις την τρίτη.
–Ο Τιτανικός βυθίσθηκε στις 15 Απριλίου 1912 (4+1+5+1+9+1+2=23).
–Ο πόλεμος του Βιετνάμ άρχισε την 1η Νοεμβρίου 1955 (1+1+1+1+9+5+5=23)
–H βόμβα στη Χιροσίμα έπεσε ακριβώς στις 8:15 όπου 8+15=23 !
–Στις 23 Δεκεμβρίου του 2005, αεροσκάφος των αερογραμμών του Αζερμπαϊτζάν, συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του… οδηγώντας στο θάνατο 23 άτομα.
–Το αεροπορικό δυστύχημα που σκοτώθηκαν οι Μπάντι Χόλι, Ρίτσι Βάλενς και Μπιγκ Ντόπερ… συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου του 1959. Ο Φεβρουάριος είναι ο δεύτερος μήνας του χρόνου, το δυστύχημα συνέβη την τρίτη μέρα του… Για τους Αμερικανούς η μέρα εκείνη έμεινε γνωστή ως «Η μέρα που πέθανε η μουσική».
–Στο αεροπορικό δυστύχημα της πτήσης TWA 800 σκοτώθηκαν 230 επιβάτες. Οι μόνες θέσεις οι οποίες έμειναν ανέπαφες… ήταν οι θέσεις 2 και 3.
–Ο Καίσαρας δολοφονήθηκε με 23 μαχαιριές.
–Η στοά των τεκτόνων στο Stafford της Αγγλίας είναι στον αριθμό 23 της οδού Jaol… Στην Αμερική είναι στην 23η street.
–Το ανθρώπινο σώμα έχει συνολικά 23 συνδέσμους.
Σύμφωνα με τους Ταντριστές… όπως οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες, έχουν κύκλο κάθε 23 ημέρες!
Κάθε γονιός δίνει 23 χρωμοσώματα για να δημιουργηθεί νέα ζωή… Ο πυρήνας των κυττάρων έχει 46 χρωμοσώματα, φτιαγμένα από 23 ζεύγη!
–Ο γκάγκστερ “Mad Dog Coll” πυροβολήθηκε στην 23η οδό, σε ηλικία 23 ετών.
Ένα χρόνο αργότερα… ο Dutch Schultz (ο οποίος πληρώθηκε για τη δολοφονία του Coll) σκοτώθηκε από σφαίρες στις 23 Οκτωβρίου του 1935.
–Κατά μέσο όρο κάθε 23ο κύμα που σκάει στην ακτή… έχει το διπλάσιο μέγεθος από κάθε άλλο κύμα!
–Ο άξονας της Γης, καταγράφει έναν πλήρη κύκλο στον ουρανό κάθε 23.000 χρόνια… Και κλίνει κατά 23,5 μοίρες!
–Το 23ο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου ειναι το ”ψ”
Η ψυχή δηλαδή… που μπορεί να φεύγει και να έρχεται, μέσα από ενσαρκώσεις!
–Χρειάζονται 23 δευτερόλεπτα ώστε το αίμα να κυκλοφορήσει σε όλο το σώμα… δηλαδή να ξεκινήσει από την καρδιά και να επιστρέψει πάλι σε αυτή.
–Το 23ο εξάγραμμο του “I Ching” σημαίνει «διασπώ». Οι τηλέγραφοι χρησιμοποιούν το 23 για να δηλώσουν το «κόψιμο της γραμμής»
–Στον κώδικα Morse το νούμερο 23 σημαίνει “φύγε μακριά”.
–Το 23 ανήκει στους 6 μαγικούς αριθμούς (οι υπόλοιποι είναι: 15, 18, 26, 30, 32)
Δηλώνει την καινοτομία & την ελευθερία… Έχει την τάση να απελευθερώνεται και να ελευθερώνει τους άλλους… μέσα από την έκφραση, την ανταλλαγή και την επικοινωνία.
Η φιλική και εγκάρδια συμπεριφορά που έχει σαν αριθμός, αλλά και η φιλόδοξη φύση του… παροτρύνουν τους άλλους, να παρέχουν βοήθεια!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ:Για την επιστήμη που ονομάζεται αριθμολογία… ο 23 είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη συγχρονικότητα, την οποία επικαλέστηκε για πρώτη φορά ο Καρλ Γιουνγκ… για να περιγράψει την «εμφάνιση γεγονότων που προσωρινά μοιάζουν συμπτωματικά, αλλά ουσιαστικά έχουν αιτία»!
Πιο αναλυτικά… αναφέρεται σε γεγονότα που συμβαίνουν μαζί και έχουν μια συγκεκριμένη σημασία για το άτομο που τα βιώνει… η οποία φαίνεται να υπακούει, σε κάποιο δικό της πρότυπο ή μορφή.
Διαφέρει από την καθαρόαιμη σύμπτωση, στο σημείο εκείνο… όπου πίσω από τα γεγονότα κρύβεται μια άλλη δυναμική, η οποία εκφράζεται με γεγονότα ή πράξεις.
Με απλά λόγια… τα νήματα δεν κινούνται από μόνα τους, αλλά κάποιος ή κάτι τα κινεί! Η συγχρονικότητα έχει άμεση σχέση με το συλλογικό ασυνείδητο… όπως επίσης και με τα αρχέτυπα κάθε ύπαρξης!
Το 1977 το περιοδικό Fortean Times, αναδημοσίευσε ένα άρθρο του Robert Anton Wilson, σχετικά με το μαγικό και μυστηριώδες Αίνιγμα του Αριθμού 23…
Ο Wilson που είχε πεθάνει νωρίτερα εκείνο τον χρόνο, είχε ενθουσιαστεί με τον αριθμό 23 και τις πραγματικές ή φανταστικές συγχρονικότητες που σχετίστηκαν με αυτά τα ψηφία.
Ο Robert Anton Wilson όπως ανέφερε στο άρθρο, «μυήθηκε» στο Αίνιγμα του Αριθμού 23 από τον William S. Burroughs.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του… ο Burroughs γνώριζε έναν Καπετάνιο ονόματι Clark στην Τανγκέρη το 1960, ο οποίος καυχιόταν πως στα 23 χρόνια της ναυτικής του περιπλάνησης, δεν είχε ούτε ένα ατύχημα…
Την ίδια ημέρα, το πλοίο του Clark ενεπλάκη σε ένα δυστύχημα που σκότωσε τόσο τον ίδιο, όσο και όποιον ταξίδευε στο ίδιο κατάστρωμα!
Ενώ ο Burroughs σκεφτόταν το παράδειγμα της τραγικής ειρωνίας, που επεφύλασσαν οι θεοί για τον Καπετάνιο… ένα μήνυμα από το ραδιόφωνο, ανακοίνωνε την πτώση ενός αεροπλάνου στην Φλώριντα των Η.Π.Α.
Κατά μία τραγική σύμπτωση… ο Πιλότος ονομαζόταν Clark και η πτήση είχε τον αριθμό 23 (!) Έκτοτε ο Burroughs, ξεκίνησε να συλλέγει τις παραδοξότητες που σχετίζονταν, με το Αίνιγμα του Αριθμού 23…

Από: Christos Vlachopoulospasmiellinbarbaros

Διαβάστε επίσης:  ΦΩΤΙΑ ΜΑΤΙ-Πέθανε και η σύζυγος του πυροσβέστη, η μητέρα του βρέφους έξι μηνών

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Με «Μακεδονία ξακουστή» αναχώρησαν χθες βράδυ οι Κρητικοί για το συλλαλητήριo