20. Ιουνίου 2019

Νέες προκλητικές δηλώσεις-«Η Ελλάδα ΑΠΛΩΣΕ ΧΕΡΙ στα νησιά μας»…

27/01/20181min6740

προκλητικές δηλώσεις «Η Ελλάδα ΑΠΛΩΣΕ ΧΕΡΙ στα νησιά μας»... - Νέες προκλητικές δηλώσεις-«Η Ελλάδα ΑΠΛΩΣΕ ΧΕΡΙ στα νησιά μας»...

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για Ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Δια… της πλαγίας και αναφερόμενος στην κόντρα με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κιλιντσάρογλου, έθεσε και πάλι θέμα για την συνθήκη της Λωζάνης και για νησιά που θα έπρεπε να είναι Τούρκικα.

Ο Ερντογάν προσπαθώντας να αποκρούσει τις κατηγορίες του Κιλιντσάρογλου για το ότι παρέδωσε τα νησιά στην Ελλάδα, ανέφερε ότι… το δικό του κόμμα ήταν αυτό που άφησε τα «δικά τους» νησιά.

Όπως μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, την ίδια στιγμή η… γνωστή και μη εξαιρετέα ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Μεράλ Άκσενερ, σε ακόμα ένα ανιστόρητο και εθνικιστικό παραλήρημα δήλωσε πως η Ελλάδα «έχει απλώσει χέρι στα 18 νησιά μας».

Και όλα αυτά εν μέσω «οργίου» παραβιάσεων στο Αιγαίο, με τις υπερπτήσεις Τουρκικών μαχητικών και της εμπλοκές με τα Ελληνικά να είναι καθημερινή ρουτίνα.

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Alarm στην Κύπρο:Σε συναγερμό τέθηκαν το τμήμα Αλιείας, λιμενική αστυνομία και Ηνωμένα Έθνη.

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  «Βόμβα» Αρναούτογλου για τον καιρό την ερχόμενη εβδομάδα