17. Δεκεμβρίου 2018 ΑΘΗΝΑ12°CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ5°C

Μπουτάρης: Λένε πως είμαι προδότης- Θέλουν να με γδάρουν

30/07/20181min5370

boutaris ke ti egine pou ipa ta skopia makedonia - Μπουτάρης: Λένε πως είμαι προδότης- Θέλουν να με γδάρουν

Σε καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως με βάση την ονοματοδοσία αυτού του δρόμου, που κάποιοι αποκαλούσαν λανθασμένα «Μεγάλου Αλεξάνδρου ή Λεωφόρο Νίκης», μία ομάδα αγνώστων ατόμων πηγαίνει στο φανάρι στο Βασ. Θέατρο και λέει σε διερχόμενους πολίτες πως «ο δήμαρχος είναι προδότης, διαγράφει τον Μέγα Αλέξανδρο και βάζει σε δρόμους γιορτές από τα κουμούνια».

«Αυτό είναι ντροπή, το καταγγέλλω δημοσία και ζητώ όποιος έχει πληροφορίες να τις δώσει. Ξέρω πως θέλουν να με γδάρουν και οφείλω να το καταγγείλω καθώς απευθύνεται εναντίον του προσώπου μου και είναι απόφαση του δημοτικού συμβουλίου»

Επισημαίνεται ότι προ ολίγων μηνών ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να δώσει το όνομα «30η Οκτωβρίου» (σ.σ. ημέρα απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα) στην λωρίδα δρόμου ανάμεσα από το Βασιλικό Θέατρο και την ΧΑΝΘ. Αυτή η μικρή λωρίδα δρόμου, όπου βρίσκονται η TV-100, το Θέατρο Κήπου και η πίσω πλευρά της ΧΑΝΘ, ήταν μέχρι τότε καθώς δεν έφερε κανένα όνομα.

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Φ. Κουβέλης: Δεν αποκλείω κι άλλα θερμά επεισόδια όπως αυτό της Λέρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΠΡΟΚΑΛΕΙ-Μπουτάρης: Κακή η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική