16. Ιουλίου 2019

Μπουτάρης: Δεν είμαι και κανένα τζόβενο -Τώρα εδώ πατάω, εκεί σκοντάφτω

26/11/20181min5790

mpoytaris-den-eimai-kai-kanena-tzoveno-tora-edo-patao-ekei-skontafto

Τα χρόνια, τόσο εκείνα που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και η ηλικία του, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην διεκδικήσει τρίτη θητεία στον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Ασχολούμαι 16 χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οκτώ ως αντιπολίτευση και οκτώ στη δημαρχία. Το “δημαρχιλίκι” δεν είναι επάγγελμα, δύο θητείες για τον δήμαρχο φτάνουν και περισσεύουν», είπε μιλώντας στο Open και συμπλήρωσε: «Βάλτε και την ηλικία, δεν είμαι κανένα τζόβενο… Κουράστηκα. Δεν είμαι όπως ήμουν στα 50. Στα 50 μου εδώ πατούσα εκεί ακουγόμουν, τώρα εδώ πατώ, εκεί σκοντάφτω».

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση από την παράταξη και τους πολίτες για το «πού θα αφήσει» την πόλη, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει «ευλογία» σε κανέναν υποψήφιο, ενώ αναφορικά με την υποψηφιότητα της παράταξής του, σημείωσε ότι δεν πρόκειται για κόμμα.

«Πρόκειται για πρωτοβουλία, στην ουσία είμαστε ομάδα που ενεργοποιούμαστε πριν από τις εκλογές. Μαζευόμαστε και αποφασίζουμε. Θα αποφασίσουμε ποιον θα προτείνουμε στην πόλη και προφανώς θα είναι άλλο πρόσωπο. Εγώ αποκλείεται να προτείνω κανέναν, το πρόσωπο αυτό θα προκύψει από τη μεγάλη συνάντηση της ομάδας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν για το καλό της πόλης. «Δεν είναι κόμματα οι δήμοι. Η λογική μου είναι πως δεν πρέπει να βαφτεί πράσινος. μπλε ή κόκκινος ο δήμος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:  Η φωτογραφία που έχει εξαγριώσει το διαδίκτυο: Κομπολόι, μαγκιά και το πόδι στο κενοτάφιο του Άγνωστου Στρατιώτη

Τέλος, μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών και το Σκοπιανό, σχολίασε: «Εκανα λάθος στο χρόνο και τον τρόπο που μίλησα. Είναι μια συμφωνία που ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα για το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα».

Γιώργος Γεωργίου: Μεταφέρθηκε στην εντατική

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  "Βόμβες" Μπουτάρη: Εμπρηστικός ο λόγος του Μίκη Θεοδωράκη - Δεν έχω αντίρρηση με το όνομα "Νέα Μακεδονία"