24. Απριλίου 2019

«Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων ζητάει ο Θεοδωράκης

29/12/20171min30640

makedonia sto onoma ton skopion zitai o theodorakis - «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων ζητάει ο Θεοδωράκης

Σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes, δηλαδή έναντι πάντων, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αλλά με ακριβέστατο γεωγραφικό προσδιορισμό που θα την ξεχωρίζει από την ελληνική Μακεδονία, πρότεινε το Ποτάμι, αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, έτσι όπως το διατύπωσε σε άρθρο του στα ΝΕΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Εμείς οι προοδευτικοί πολίτες, οι προοδευτικοί πολιτικοί δεν θα πρέπει να κάνουμε πίσω.

Η λύση είναι μπροστά μας, αλλά δεν θα είναι για πάντα.

Δεν μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε» αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού και προσθέτει: «Καλούμε και όλους τους άλλους που νοιάζονται αληθινά για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, να τολμήσουν. Η περιοχή, τα Βαλκάνια, θέλουν κατανόηση και συνεργασία. Και η Ελλάδα επιτέλους είναι ο πρωταγωνιστής. Ο θετικός πρωταγωνιστής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

fanpage

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Δήμαρχος Ραφήνας: Οι νεκροί θα είναι 120

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί [κλήρωση 1875]