27. Ιουνίου 2019

Κατατέθηκε η έκθεση της Alvarez & Marsal για την Folli Follie, συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ – Αναμένεται ζημία 250-300 εκατ

25/09/20181min3710

Folli Follie - Κατατέθηκε η έκθεση της Alvarez & Marsal για την Folli Follie, συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ – Αναμένεται ζημία 250-300 εκατ

Με βάση σοβαρές ενδείξεις, η Folli Follie αποδεικνύεται από την έκθεση της Alvarez & Marsal ότι είχε πλασματικό ταμείο αλλά και πλασματικό κύκλο εργασιών.

Στην διοίκηση της Folli Follie κατέθεσε σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:20 το απόγευμα η Alvarez & Marsal την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το τι συνέβη πραγματικά στις λογικές καταστάσεις της Folli Follie.

Με βάση μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες φαίνεται να προκύπτει ζημία μεταξύ 250 με 300 εκατ ευρώ.
Ταυτόχρονα τα ταμειακά διαθέσιμα του ομίλου είναι 200 εκατ με 180 εκατ ευρώ αντί 440 εκατ ευρώ όπως έχουν αναφερθεί στις δημοσιευμένες λογιστικές καταστάσεις οι οποίες έχουν αξία μόνο συγκρισιμότητας.

Με βάση σοβαρές ενδείξεις, η Folli Follie αποδεικνύεται από την έκθεση της Alvarez & Marsal ότι είχε πλασματικό ταμείο αλλά και πλασματικό κύκλο εργασιών.

Ωστόσο η Follli Follie συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της οπότε αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει ταμείο και ρευστότητα αλλά πολύ διαφοροποιημένα σε σχέση με την λογιστική κατάσταση χρήσης 2017.
Εάν αυτά τα ποσά επιβεβαιωθούν, προφανώς θα πρέπει να αναλυθούν τζίρος και άλλα οικονομικά μεγέθη σίγουρα υπάρχει τεράστιο χάσμα με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία αλλά η Folli Follie δεν βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης παρά την υπερβολικά δυσμενή της θέση.

Διαβάστε επίσης:  Νέο χτύπημα της QCM στη Folli Follie!

www.bankinngnews.gr

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Αυτοί είναι οι απατεώνες που παρίσταναν δικηγόρους και αστυνομικούς εξαπατώντας πολίτες με λεία πάνω από 2 εκατ. ευρώ