20. Σεπτεμβρίου 2018 ΑΘΗΝΑ27°CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ25°C

Κάμμενος: “Όποιος θέλει να ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας για τα Σκόπια να αποχωρήσει τώρα από τους ΑΝΕΛ”

12/06/20181min2600

kammenos opoios thelei na psifisei yper tis symfonias gia ta skopia na apochorisei tora apo toys anel - Κάμμενος: “Όποιος θέλει να ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας για τα Σκόπια να αποχωρήσει τώρα από τους ΑΝΕΛ”

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τυπου που δίνει αυτή την ώρα,επαναλαμβάνει ότι η θέση των ΑΝΕΛ για τα Σκόπια είναι ξεκάθαρη: “Δεν θα ψηφίσουμε καμία συμφωνία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία”, είπε.

Επισήμανε ότι είναι σε άμεση επαφή με τον πρωθυπουργό και για το θέμα των Σκοπίων. “Αναμένει ο πρωθυπουργός μια επικοινωνία το απόγευμα με τον κ.Ζάεφ. Η πρόταση αυτή που θα έρθει στη Βουλή για συζήτηση θα έχει την αρνητική μας θέση. Για πρώτη φορά θα θέσω θέμα κομματικής πειθαρχίας. Όποιος θέλει να αλλάξει στάση να φύγει τώρα…

Η συμφωνία που φαίνεται ότι θα προκύψει έχει πολλά κοινά με τη συμφωνία της περιόδου κυβέρνησης Καραμανλή…

Σε περίπτωση που η συμφωνία γίνει δεκτή αλλά δεν θα ΄χει καμία ισχύ μέχρι να ψηφιστεί από τη Βουλή των Σκοπίων και εγκριθεί με δημοψήφισμα… Μόνο τότε θα ΄ρθει στη Βουλή προς κύρωση. Ακόμη κι αν γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να συγκληθεί και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών… Εγώ νομίζω ότι δεν θα περάσει η συμφωνία από τα Σκοπια…Η Ελλάδα έχει κερδίσει τη διεθνή κοινή γνώμη δείχνοντας ότι δεν είναι αυτή που αποκόπτει την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων…”

Συμπέρασμα: η κυβερνητική συνεργασία δεν τίθεται σε δοκιμασία στη παρούσα φάση και ο ΥΕΘΑ πιστεύει ότι αυτό δεν θα γίνει ούτε στο μέλλον ,γιατί εκτιμά πως η συμφωνία τελικά δεν θα περάσει.

Διαβάστε επίσης:  Λίλα Σταμπούλογλου: «Οι ξένοι θα γελάνε μαζί μας, που κάνουμε συλλαλητήριο για ένα όνομα»

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»