18. Ιουνίου 2019

Ίμια – Σύγκρουση της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» με τουρκικό σκάφος

17/01/20181min6220

Σύγκρουση της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» με τουρκικό σκάφος - Ίμια - Σύγκρουση της κανονιοφόρου «Νικηφόρος» με τουρκικό σκάφος

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) στο Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με το militaire.gr, η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής συγκρούστηκαν στα Ίμια!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν κατά τη διέλευση του «Νικηφόρου», η τουρκική ακταιωρός προχώρησε σε έναν επικίνδυνο ελιγμό, ο οποίος οδήγησε στην επαφή με το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται ότι από την επαφή των δύο πλοίων δεν έχουν καταγραφεί υλικές ζημιές και ο «Νικηφόρος» συνεχίζει κανονικά την περιπολία του, ενώ η Τουρκική ακταιωρός επέστρεψε στα χωρικά ύδατα της γείτονος.

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένταση στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Η τουρκική ακτοφυλακή παρενοχλεί συνεχώς τους Έλληνες ψαράδες ενώ, όταν παρεμβαίνουν τα σκάφη του Λιμενικού δημιουρούνται συνθήκες εμπλοκής. Χαρακτηριστικό είναι το περιστιατικό που σημειώθηκε χθες (16/1) και δημοσιεύει η τουρκική ιστοσελίδα sozcu

 

Related Post

Διαβάστε επίσης:  "Έφαγαν" τα μούτρα τους -Πήγαν να στήσουν θερμό επεισόδιο και έφυγαν πανικόβλητοι.

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Αποκαλύψεις για ΤΑΠ. Αυτά που δεν γνώριζε μέχρι τώρα ο κόσμος. (VIDEO)