27. Ιουνίου 2019

Ηλίας Κασιδιάρης για την Μακεδονία: “Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα – Παχύδερμο του σταλινισμού ο Κοτζιάς

17/01/20181min13710

ilias kasidiaris gia tin makedonia anthellinika skoupidia tou syriza pachydermo tou stalinismou o kotzias - Ηλίας Κασιδιάρης για την Μακεδονία: “Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα - Παχύδερμο του σταλινισμού ο Κοτζιάς

Την διακοπή της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και την άτακτη υποχώρηση των
συριζαίων προκάλεσε η ευθεία επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε όσους προδίδουν την Μακεδονία.
Με αφορμή τις δηλώσεις Νίμιτς – που κάρφωσαν την πολιτική μειοδοσίας του Σύριζα και την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας – ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέκρινε με βαρείς χαρακτηρισμούς την ανθελληνική κυβέρνηση.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:Ο Νίμιτς λέει ότι το όνομα «Μακεδονία» έχει κλειδώσει για τα Σκόπια. Εφόσον έχετε διαπράξει αυτή τη μειοδοσία, εφόσον ο ίδιος ο Νίμιτς σας καρφώνει, ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό το θέατρο, τα γεύματα του Κοτζιά. Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Κασιδιάρη, κύριε Κασιδιάρη, είπατε την άποψή σας.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (Ειδικός Αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή): Όχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΖΙΝΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ, κύριε Κασιδιάρη.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Όσο και να φωνάζεις, όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες.

Διαβάστε επίσης:  Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τον χώρισα γιατί ήταν φτωχός αν και…»

xalarakafe

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Νέες καταγγελίες- Εμπλοκή Σημίτη στο Σκάνδαλο C4I