20. Ιουνίου 2019

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ..

09/01/20181min14330

Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.. - ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ..

1)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ.ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

2)ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ “ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ”. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ “ΚΙΝΗΣΕΙΣ” ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΟ ΚΟΣΒΟ ΕΔΡΕΥΕΙ Η KFOR ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΜΙΝΙ-ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΝΑΠΟΛΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΤΑΛΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ…ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ….ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ….

3)ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΡΒΙΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΚΡΑΦΕΝΧΟΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΙΣ/ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ‘ΒΑΣΗ'(ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΡΩΣΟ-ΣΕΡΒΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ….

Διαβάστε επίσης:  Για «θύελλα» κάνει λόγο το Bloomberg

4)ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΙΞΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ /ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΖΕΥΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΥ-ΜΟΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1-2 ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ FYRΟM ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ….

5)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΟΠΩΣ ΔΑΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣΛΑΒΙΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ….Ο ΖΑΕΦ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ‘ΠΙΕΣΕΙΣ’…ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ Η FYROM ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΥΕΡΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΠΧ Η ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ , ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ -ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΚΟΣΟΒΟ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ.ΑΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ….ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

6)ΤΕΛΟΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ, ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΑΔΑ. Η ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ. ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Η ΡΩΣΙΑ ΑΣΚΗΣΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΚΡΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ….ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ….ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ…ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ …ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ…..ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ…..
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Διαβάστε επίσης:  Δείτε βίντεο -Απίστευτη κακοκαιρία στην Πάτρα με χαλάζι σε μέγεθος πέτρας

facebook

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Μεγάλο Μπάμ Μέ Ένοπλη Εισβολή Και Επίθεση Φοβούνται Στην Βουλή Και Την Θωρακίζουν Εκτάκτως Και Άρον Άρον!