24. Ιουνίου 2019

ΦΩΤΙΑ στο ΜΑΤΙ…!!! Έβαλαν χέρι και ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ το καταγραφικό της πυροσβεστικής (199)…!!!!

06/08/20181min9960

στο ΜΑΤΙ... Έβαλαν χέρι και ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ το καταγραφικό της πυροσβεστικής 199... - ΦΩΤΙΑ στο ΜΑΤΙ...!!! Έβαλαν χέρι και ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ το καταγραφικό της πυροσβεστικής (199)...!!!!

Σοκάρουν οι πληροφορίες ότι πείραξαν τα στοιχεία από το καταγραφικό της πυροσβεστικής (199) που διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα που διερευνά την τραγωδία στο Μάτι.
Σύμφωνα με το bloko.gr το πείραγμα των στοιχείων, ξεκινά πρίν και μετά από της 17.15 οπότε και χάθηκε ο έλεγχος της φονικής πυρκαγιάς, κι αυτό γιατί εκείνη την ώρα έπρεπε να γίνει η σωστή εκτίμηση, να χτυπηθούν οι φλόγες πριν ν’ αναπτύξουν μέτωπο πάνω των 2 χιλιομέτρων και ξεχυθούν προς το Μάτι. Εκείνη την ώρα, έπρεπε σύμφωνα με τεχνικούς εμπειρογνώμονες, να δοθεί εντολή εκκένωσης του οικισμού. Δυστυχώς δεν έγινε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Και η εκτίμηση απειλής υπήρξε εσφαλμένη, καθώς υποτιμήθηκε η δυναμική του πύρινου μετώπου και ως επακόλουθο, αγνοήθηκε η προοπτική της εκκένωσης, με αποτέλεσμα σχεδόν μία ώρα μετά η φωτιά να υπερπηδά την Μαραθώνος και να καλπάζει προς την παραλία, απανθρακώνοντας σώματα και ψυχές.

Το δεύτερο σκέλος της νόθευσης των στοιχείων, είναι ότι αποκρύπτεται η θέση- παρουσία των δύο επικεφαλής αρχιπύραρχων στο αχανές κρεματόριο της περιοχής και συγκεκριμένα του διοικητή Νέας Μάκρης και Αθηνών, σε μία προσπάθεια όπως ερμηνεύεται, να επιρριφθεί το βάρος της ευθύνης σε χαμηλότερου βαθμού αξιωματικού.

Όπως συνηθίζεται, οι ανώτεροι αξιωματικοί αποφεύγουν να δηλώσουν ώρα άφιξης στο 199 κι επικοινωνούν με το κέντρο μέσω της κινητής τηλεφωνίας για λόγους προφανείς κι ευνόητους. Όμως, παρότι στα στοιχεία που δόθηκαν δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά μπροστά στον κίνδυνο να συμπαρασύρει ο ένας τον άλλο μέχρι υπηρεσιακής οροφής, αυτό μπορεί να διαπιστωθεί μέσω δύο τρόπων.

Διαβάστε επίσης:  ΥΨΩΣΑΝ στην Ακρόπολη άλλη σημαία (ΟΧΙ ελληνική)… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο πρώτος, από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών όπως κι αναμένεται να γίνει και ο δεύτερος και πιο σημαντικός, από το AVL που καταγράφει τις κινήσεις- θέσεις των οχημάτων, που επίσης αναμένεται να ζητηθεί από την δικαστική εξουσία που διερευνά τις ευθύνες.

ΠΗΓΗ: BLOKO.GR

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  ΕΥΒΟΙΑ-ΕΚΤΑΚΤΟ-Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μεσσαπίων