26. Ιουνίου 2019

Folli Follie: Σήμερα κρίνεται το μέλλον της εταιρείας

12/09/20181min4320

folli follie simera krinetai to mellon tis etaireias - Folli Follie: Σήμερα κρίνεται το μέλλον της εταιρείας

Σε μάχη του νομικού τμήματος της Folli Follie με τους ομολογιούχους και τις πιστώτριες τράπεζες αναμένεται να εξελιχθεί η εξέταση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών της αίτησης της Folli Follie για υπαγωγή της εταιρείας στο Άρθρο 206Α του πτωχευτικού Κώδικα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως γνωστοποίησε την Δευτέρα η Folli Follie οι τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες που είναι πιστώτριες της εταιρείας κήρυξαν ληξιπρόθεσμο και απαιτητό χρεωστικό υπόλοιπο 46 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα οι τέσσερις τράπεζες (Alpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς) είχαν καταθέσει στις 7 Σεπτεμβρίου από κοινού με την Τράπεζα Αττικής κύριες παρεμβάσεις κατά της Folli Follie, για την σημερινή δικαστική διαδικασία, αιτούμενες την μη παράταση της ισχύος της προσωρινής διαταγής.

Αυτό που θα επιδιώξουν σήμερα οι δικηγόροι της Folli Follie είναι να κερδίσουν χρόνο προτάσσοντας την ομαλή πορεία προς την επόμενη ημέρα χωρίς να επηρεαστούν η εταιρεία, οι εργαζόμενοι της, οι προμηθευτές και η σχέσης της με την αγορά απέναντι σε μία άτακτη ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που πιθανών θα έφερνε μία απόφαση υπέρ των δανειστών της.

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Παπαδημούλης-Είναι ώρα ευθύνης-Σύνθετη ονομασία ή διεθνής αναγνώριση του «Μακεδονία»

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Folli Follie.