18. Αυγούστου 2018 ΑΘΗΝΑ25°CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ25°C

Κουβέλης: Αντιλαμβάνομαι τον πόνο αλλά στις 21 Αυγούστου βγαίνουμε από τα μνημόνια

08/08/20181min3730

Ασέβεια του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας προς τους νεκρούς αλλά και τους ανθρώπους που επλήγησαν από την τραγωδία στην ανατολική Αττική

Μια ακόμη άστοχη και τουλάχιστον προκλητική δήλωση έκανε κυβερνητικός αξιωματούχος. Χωρίς συναίσθηση της εθνικής τραγωδίας με τους 90 και πλέον νεκρούς, ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί επιδίδονται σε ρεσιτάλ αλαζονείας.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την άθλια δήλωση του Παύλου Πολάκη ο οποίος είχε πει: «Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων «θολώνει» την εικόνα», κι έρχεται ο Φώτης Κουβέλης να τα κάνει ακόμη χειρότερα.

Στην ουσία επιχείρησε να βάλει στην ίδια ζυγαριά την τραγωδία στο Μάτι με την έξοδο από τα μνημόνια και τις φιέστες της κυβέρνησης μετά τις 21 Αυγούστου, αν και στη δήλωσή είπε ότι δεν θέλει να κάνει συμψηφισμός.

http://www.in.gr/

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Μητροπολίτης Άνθιμος: «Θα κάνουμε Θ. Λειτουργία και όχι συλλαλητήριο»

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τον χώρισα γιατί ήταν φτωχός αν και…»