27. Ιουνίου 2019

“Έφαγαν” τα μούτρα τους -Πήγαν να στήσουν θερμό επεισόδιο και έφυγαν πανικόβλητοι.

18/01/20181min10930

efagan ta moutra tous pigan na stisoun thermo episodio ke efygan panikovliti - "Έφαγαν" τα μούτρα τους -Πήγαν να στήσουν θερμό επεισόδιο και έφυγαν πανικόβλητοι.

Με απόλυτη ψυχραιμία, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα αντιμετπώπισε την κατάσταση στα Ίμια ο κυβερνήτης και το πλήρωμα της κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ. Η κανονιοφόρος που έπλεε για περιπολία στην περιοχή πήρε σήμα να σπεύσει στα Ίμια όπου οι Τούρκοι είχαν ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας, έναντι των Ελλήνων ψαράδων.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που οι ίδιοι οι Τούρκοι δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κυβερνήτης της κανονιοφόρου ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, την στιγμή που η τουρκική ακταιωρός, “ανεβάζει” στροφές στις μηχανές και ο Τούρκος κυριολεκτικά “τρώει τα μούτρα” του πάνω στην ελληνική κανονιοφόρο που δεν μετακινείται ούτε …πόντο από τη πορεία της! Οι Τούρκοι “κόβουν” το βίντεο τη στιγμή που ο Τούρκος “φουλάρει” για να απομακρυνθεί και στην πρύμνη του προσεγγίζει…απειλητικά η ελληνική κανονιοφόρος. Με λίγα λόγια οι Τούρκοι καλοπέρασαν χθες στα Ίμια…

 

militaire

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Folli Follie: Ανήσυχοι οι τραπεζίτες, «γονατίζει» το ομόλογο

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Το τουρκικό ΥΠΕΞ ξεπέρασε κάθε όριο: Τα Ίμια είναι δικά μας - ΤΩΡΑ