22. Ιουλίου 2019

Δώρο Χριστουγέννων 2018: Τι δικαιούνται οι άνεργοι του ΟΑΕΔ;

06/11/20181min6460

doro-christoygennon

Το Δώρο Χριστουγέννων 2018 είναι το επίδομα- ανάσα που χορηγείται κάθε χρόνο σε εργαζόμενους, για την περίοδο των εορτών, προς στήριξη χιλιάδων νοικοκυριών. Φυσικά και οι άνεργοι του ΟΑΕΔ, οι οποίοι πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα λάβουν το Δώρο.

Παρακάτω θα βρεις λοιπόν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το Δώρο Χριστουγέννων 2018. Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπόψιν ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Όσον αφορά τους ανέργους του ΟΑΕΔ:

Όσοι άνεργοι δικαιούνται επίδομα του ΟΑΕΔ, δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων από τον οργανισμό εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα από 1 Μαΐου έως και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο παρέχει στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησης.

Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από 1ης Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω θα δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία (3) ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Διαβάστε επίσης:  Απόφαση- σταθμός του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης: Επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων σε...

Δείτε ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018!

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Δώρο Χριστουγέννων : ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Με ποιον τρόπο θα επανέλθει το δώρο Χριστουγέννων και σε ποιους