16. Ιουνίου 2019

Αυλωνίτου: Κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί – ΒΙΝΤΕΟ

07/08/20181min7640

avlonitou kaike kosmos sti thalassa epeidi den eixe ekpaideftei - Αυλωνίτου: Κάηκε κόσμος στη θάλασσα επειδή δεν είχε εκπαιδευτεί - ΒΙΝΤΕΟ

Στην… έλλειψη εκπαίδευσης των πολιτών απέδωσε τους θανάτους από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στο “Ε.

«Η κυβέρνηση έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη που δυστυχώς δεν μπορεί να φέρει πίσω τους ανθρώπους που έφυγαν. Μπορεί να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί πέρα από τα υλικά μέτρα θέλουν και ψυχολογική υποστήριξη» είπε η κ. Αυλωνίτου, σημειώνοντας ότι θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προκειμένου να μην συμβούν ξανά όσα συνέβησαν.

Σε ερώτηση για το εάν έχουν γίνει λάθη η κ. Αυλωνίτου τόνισε « Υπάρχουν φαινόμενα που μπορεί να αντιμετωπιστούν και θα τα δούμε. Υπάρχουν και φαινόμενα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Από τη στιγμή που η φωτιά πέρασε στο Μάτι χρειάστηκαν 11 λεπτά για να φτάσει στην θάλασσα».

« Η κριτική χρειάζεται να γίνεται αλλά να είναι εποικοδομητική. Το να ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα για να αποδώσουμε ευθύνες και να κάνουμε τους δικαστές, αυτό δεν πρέπει να γίνει. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη να ελέγξει και να ερευνήσει τα πάντα, έχουν αναλάβει οι υπηρεσίες να δουν αν πήγε κάτι στραβά, και θα βγουν πορίσματα και θα αποδοθούν ευθύνες», πρόσθεσε. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα επειδή δεν έχουμε εκπαιδευτεί; Επειδή πίστευε πως μόλις μπει στη θάλασσα θα είναι όλα καλά; Δεν μπορείτε να αποδίδετε στην κυβέρνηση την άναρχη δόμηση και την έλλειψη εκπαίδευσης».

Διαβάστε επίσης:  Αθήνα- «Ξανά είπαμε ΟΧΙ, τι δεν καταλαβαίνεις;»

 

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε μια φράση που είπε στη συνέχεια: « Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, που δεν έχει εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι με το που θα μπει στο νερό θα είναι όλα εντάξει, αντί να προχωρήσει προς τα μέσα; Δεν μπορείτε να αποδίδετε στην κυβέρνηση την άναρχη δόμηση και την έλλειψη εκπαίδευσης».

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί