22. Ιουλίου 2019

Αποφυλακίστηκε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη

06/11/20171min28560

Αποφυλακίστηκε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη

Λίγο πριν τις 16:00 η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου βγήκε στην κεντρική είσοδο των φυλακών του Ελαιώνα Θηβών. Εκεί την περίμενε ένα ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε και αποχώρησε προφανώς για το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Μόλις πέντε ημέρες χρειάστηκε να παραμείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη αφού ήδη κρατά στα χέρια της το αποφυλακιστήριο.

Η σύζυγος του υπουργού, η οποία μάλιστα την ημέρα που οδηγήθηκε στη φυλακή έκανε γνωστό και ότι καταθέτει αίτηση διαζυγίου, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, αφού θεωρήθηκε ότι έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινή της, και επιστρέφει στο σπίτι της.

Την προηγούμενη εβδομάδα με δάκρυα στα μάτια έλεγε στο δικαστήριο: «Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη»

Σημειώνεται ότι ενώ όλη σχεδόν η περιουσία του Ακη Τσοχατζόπουλου δημεύτηκε, το ακίνητο της κυρίας Σταμάτη στο Χαλάνδρι αποδεσμεύτηκε και γλίτωσε.

Με πολεμική διάθεση είχε επιχειρηματολογήσει υπέρ της εξαίρεσής του, νωρίτερα, στο δικαστήριο, με αφορμή την πρόταση του Εισαγγελέα για δήμευση και αυτού.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, δεν κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό της, και σε πολύ υψηλούς τόνους, απευθύνθηκε στο δικαστήριο, λέγοντας:

Βίκυ: «Φταίτε, δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο»
Πρόεδρος: «Μην φωνάζετε…θα περάσετε έξω…»
Βίκυ: «Γιατί με φέρατε εδώ; Για να με περάσετε έξω; Εγώ σταυρώνομαι…»
Ακης: «Μας ενοχοποιείτε άδικα…»
Ραγκούσης (συνήγορος Βίκυς Σταμάτη): «Αυτή η γυναίκα θα βρεθεί στο δρόμο;»
Η επίθεση προς το δικαστήριο συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, με την Βίκυ Σταμάτη να λέει, έχοντας σηκωθεί από τη θέση της κατηγορουμένης και κουνώντας τα χέρια της:

Διαβάστε επίσης:  Και πάλι στη φυλακή ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Σταμάτη: «Είναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο, πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ηταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ηταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών. […] Με συλλάβατε παρουσία του παιδιού μου, παραβιάσατε το άσυλο μου! Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό (σ.σ προσκομίζοντας στην έδρα ένα χαρτί…που αφορά σύμφωνα με τους δικηγόρους την πρώτη κατοικία, η οποία δεν μπορεί να δημευθεί).
Πρόεδρος (προς την γραμματέα): «Σημειώστε τις απειλές της κατηγορουμένης»
Σταμάτη: «Εγώ έχω δεχθεί απειλές, και αυτές θα ειπωθούν».

 

iefimerida

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Τρόμος για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Της επιτέθηκαν και τη θώπευσαν!