17. Δεκεμβρίου 2018 ΑΘΗΝΑ13°CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ6°C

Απίστευτες εικόνες: Εξαφανίστηκε ο Πηνειός ποταμός (photos)

09/08/20181min3170

apisteytes eikones exafanistike o pineios potamos photos - Απίστευτες εικόνες: Εξαφανίστηκε ο Πηνειός ποταμός (photos)

Μπορεί ο Πηνειός να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια της χώρας, όμως και αυτό το καλοκαίρι… εξαφανίστηκε. Για χιλιόμετρα στα Τρίκαλα το ποτάμι θυμίζει… έρημο.

Η ροή του ποταμού διακόπτεται λίγο μετά την Καλαμπάκα προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες άρδευσης των χιλιάδων στρεμμάτων του Θεσσαλικού κάμπου.

Έτσι καταγράφονται εικόνες σαν αυτές στο ύψος του Διαλεχτού όπου τους χειμερινούς μήνες τα νερά είναι ιδιαίτερα ορμητικά δημιουργώντας και φυσικούς καταρράκτες.

Το ποτάμι ξαναβρίσκει τα… νερά του λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω όπου στην κοίτη του χύνονται παραπόταμοι.

pinios 1 - Απίστευτες εικόνες: Εξαφανίστηκε ο Πηνειός ποταμός (photos) pinios 2 - Απίστευτες εικόνες: Εξαφανίστηκε ο Πηνειός ποταμός (photos)

economy

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Διαβάστε επίσης:  ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ «ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !»

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:  Ατύχημα για την δημοσιογράφο του Alpha Ηρώ Καριοφύλλη... Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χαράδρα 100 μέτρων