20. Οκτωβρίου 2018 ΑΘΗΝΑ19°CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ16°C

Η «απειλή» Τσίπρα σε Ερντογάν!

11/12/20171min4170

apili tsipra se erntogan - Η «απειλή» Τσίπρα σε Ερντογάν!

Εντονο παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου, συνόδευσε την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

«Ή θα έχουμε πρόοδο στα ελληνοτουρκικά εντός του 2018 ή χάνεις τον τελευταίο σου υποστηρικτή στην Ευρωπαϊκή Ενωση», είπε μάλιστα σε κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας στον Τούρκο Πρόεδρο, για να προσθέσει: «Ταγίπ, πάρ’ το χαμπάρι. Μόνο εμάς έχεις σύμμαχο στην Ευρώπη. Μην πυροβολείς τα πόδια σου!».

«Σου απέδειξα πόσο ειλικρινής είμαι. Θέλω στη Θράκη να μη δημιουργήσεις πρόβλημα. Θα είναι σε βάρος σας», του συνέστησε στο επίσημο δείπνο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Η αλήθεια είναι πως η Αθήνα αιφνιδιάστηκε από την ένταση με την οποία ο Τ. Ερντογάν έθεσε το θέμα της αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης, αλλά και από την «ιεράρχηση» των τουρκικών διεκδικήσεων που έθεσε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο. Η Αθήνα, άλλωστε, είχε αποφασίσει να μην αφήσει αναπάντητα τα όσα υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος στη συνέντευξή του για τη Συνθήκη της Λωζάνης και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ενώ το Μαξίμου και προσωπικά ο πρωθυπουργός «κάλυψαν» τον Πρ. Παυλόπουλο από -περιθωριακές- επιθέσεις ότι υπήρξε «επιθετικός» απέναντι στον Τ. Ερντογάν.

.enikos

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Γρηγορόπουλος, Ερντογάν, πλειστηριασμοί -Ερχεται 3ήμερο κόλασης στην Αθήνα

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Αυτό είναι το Coplo Grosso του Μαξίμου-Απόδραση Τσίπρα την...