18. Ιουνίου 2019

Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων στον Κυριάκο Βελόπουλο -Βίντεο ντοκουμέντο

25/01/20181min8300

επίθεση κουκουλοφόρων στον Κυριάκο Βελόπουλο Βίντεο ντοκουμέντο - Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων στον Κυριάκο Βελόπουλο -Βίντεο ντοκουμέντο

Ομάδα 30 περίπου κουκουλοφόρων προπηλάκισε τον Κ. Βελόπουλο, προς το τέλος της ομιλίας του το απόγευμα της Τετάρτης (24/01) στην Ελευσίνα…

Οι ταραξίες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους …

…κρατούσαν ρόπαλα και πέτρα και επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με χυδαίες εκφράσεις και απειλές, μεταξύ άλλων φωνάζοντας «θα σε σφάξουμε»,

«θα σε σκοτώσουμε». Μάλιστα εν χορώ ‘τραγουδούσαν’ : «ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ». Ιδιαίτερα αυτό που τους εξόργιζε ήταν το ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτό το σύνθημα ήταν ο καταλύτης.

Μάλιστα, ήταν τόσο το μένος τους που δεν περίμεναν τον κο Βελόπουλο έξω από το δημαρχείο Ελευσίνας, αλλά ανέβηκαν μέχρι τον 1ο όροφο του κτιρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου λάμβανε χώρα η ομιλία του προέδρου.

Η νεολαία του κόμματος έστησε ‘ανθρώπινη ασπίδα’ μπροστά στους παρευρισκόμενους πολίτες (για παν ενδεχόμενο), οι οποίοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και μπροστά στους νεολαίους, οι θρασύδειλοι δεν έκαναν κίνηση για σωματική βία.

Ο Κ. Βελόπουλος παρέμεινε ψύχραιμος όπως κι ο κόσμος. Μάλιστα στο τέλος χειροκροτούσαν ειρωνικά, οι παρευρισκόμενοι, τους θρασύδειλους.

Να σημειωθεί ότι παρά τις επανειλημμένες κρούσεις του Κ. Βελόπουλου να εισέλθουν όλοι στην αίθουσα ώστε να υπάρξει διάλογος, εκείνοι αρκέστηκαν στις βωμολοχίες και αποχώρησαν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μικροφθορές στον περιβάλλοντα χώρο.

Διαβάστε επίσης:  Το SMS Μαξίμου για τις πυρκαγιές: Καλό κλίμα, εκλογές, συντάξεις και Άδωνις

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Το SMS Μαξίμου για τις πυρκαγιές: Καλό κλίμα, εκλογές, συντάξεις και Άδωνις