20. Ιουνίου 2019

Άδωνις-Δεν πάω συλλαλητήριο έχω…δουλειά…Τι δουλειά έχει Κυριακάτικα που τον απασχολεί;

19/01/20181min9530

adonis den pao syllalitirio echo doulia - Άδωνις-Δεν πάω συλλαλητήριο έχω...δουλειά...Τι δουλειά έχει Κυριακάτικα που τον απασχολεί;

Σύμφωνα με δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα παραστεί στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου διότι είναι απασχολημένος με δουλειά.

Τι δουλειά έχει Κυριακάτικα που τον απασχολεί και δεν μπορεί να παραστεί σε ένα τόσο κρίσιμο συλλαλητήριο… μόνο αυτός ξέρει. Πάντως να κάνουμε ένα σχόλιο. Το τζαμί το δέχτηκε, την Ιθαγένεια το ίδιο… θα δεχτεί και τη Μακεδονία;

Φαίνεται πως ο εμφύλιος της Νέας Δημοκρατίας που θα κορυφωθεί (λογικά) στο συλλαλητήριο είναι δεδομένος και ο κος Γεωργιάδης δεν επιθυμεί να δυσαρεστήσει κανέναν ούτε νυν ούτε πρώην Πρωθυπουργό.

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Η υπερπανσέληνος... εξαφάνισε τη θάλασσα στο Ναύπλιο

Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Ασκηση για σεισμό τον Νοέμβριο στην Αθήνα -Με σενάριο, νεκρούς, τραυματίες και καταρρεύσεις κτιρίων