22. Ιουλίου 2019

Φυλακή για πρόστιμο μη πληρωμής διοδίων !

27/09/20171min20870
Φυλακή για πρόστιμο μη πληρωμής διοδίων !
Φυλακή για πρόστιμο μη πληρωμής διοδίων !

ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ !
ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ» ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ !

Σήμερα στο Πταισματοδικείο Καλαμάτας δικάστηκε ο Ευστράτιος Δασκαρόλης γιατί δεν πλήρωσε διόδια από Καλαμάτα μέχρι Αθήνα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 80 ευρώ και έξι μέρες κράτηση επί 5 ευρώ η κάθε μέρα.
Συνολικά δικάστηκε για έξι αδικήματα της ίδιας αιτίας άρα μιλάμε για 110 * 6 το συνολικό πρόστιμο για τον άνθρωπο αυτόν που ήθελε να ταξιδέψει από Καλαμάτα προς Αθήνα.

Ο κύριος Δασκαρόλης ειναι άπορος εξαιτίας του οικονομικού πολέμου που η χώρα μας εχει φανεί ανίκανη να αντιμετωπίσει , εξ αιτίας των κατακτητών της χώρας που μέσω των τραπεζών και τον πολιτικών της χώρας, γονατίσαν την χώρα ακόμα μια φορά μπροστά στην οικογένεια Ρόθτσαιλντ για άλλα 100 χρόνια !

Αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο μιας και στην απολογία του στο δικαστήριο επικαλέστηκε το αρθρο 120 του Συντάγματος …στο οποίο οι δικαστές δεν έδωσαν καμία βάση και ειρωνεύομενοι απάντησαν οτι εδώ δεν μιλάμε για το άρθρο 120 Συντάγματος αλλα για την παράβαση των διοδίων.

Ο άνθρωπος δεν δέχτηκε να πληρώσει κανέναν γιατί δεν θέλει να συμμετέχει στο σύστημα αυτό το οποίο συνεργάζεται με τους κατακτητές μας και οδηγείται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για 40 μέρες !

Διαβάστε επίσης:  Χανιά: «Αδέσποτη» σφαίρα χτύπησε 44χρονη

Το οτι είναι αντισυνταγματικό να πληρώνεις ταυτόχρονα τέλη κυκλοφορίας και διόδια δυστυχώς πάλι κανείς δεν το άκουσε στο δικαστήριο. Ο Κύριος Δασκαρολής δεν ειχε δικηγόρο να τον υπερασπισεί αλλά μόνος του προσπάθησε να βρεί ενα δίκαιο, σε μια χώρα που πλέον είναι εταιρία και υπάλληλος του Ρόθτσαιλντ !

Related Post


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  Εύβοια: Η στιγμή της διάσωσης του 27χρονου