22. Ιουλίου 2019

Να γιατί παραιτήθηκε η στυλίστρια της ΕΛΕΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ !

19/09/20171min15300
Να γιατί παραιτήθηκε η στυλίστρια της ΕΛΕΝΗΣ !
Να γιατί παραιτήθηκε η στυλίστρια της ΕΛΕΝΗΣ !

Αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε η στυλίστρια της Ελένης Μενεγάκη! Όσα δεν αποκάλυψε ποτέ κανείς…

Η μία αποχώρηση υποδέχεται την άλλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Όπως φαίνεται η ωραία Ελένη τη νέα σεζον θα ξεκινήσει με εντελώς διαφορετικούς συνεργάτες. Εκτός την αποχώρηση όλου του πάνελ, αλλά και του σκηνοθέτη της εκπομπής, έγινε γνωστή άλλη μία παραίτηση και ήταν αυτή την στυλίστριας της Τζώρτζιας Συναχέρη.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι τι συνέβη και η Τζώρτζια μετά από πολλά χρόνια αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτηση της, γιατί δεν απολύθηκε η συγκεκριμένη, παραιτήθηκε.

Αυτό που διάβασα δεξιά και αριστερά ήταν πως οι σχέσεις των δύο γυναικών ήταν άψογες και πως το «σπάσιμο» της συνεργασίας τους έγινε με αγάπη και κατανόηση. Ποτέ!!!

Αρχικά, η Τζώρτζια Συναχέρη παραιτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη μετά από έναν μεγάλο καυγά που έγινε, λίγο πριν την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή της. Η Τζώρτζια ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που έμπαιναν στο καμαρίνι της Ελένης και είχε καθημερινή επαφή αλλά και…τριβή μαζί της! Ωστόσο, ποτέ οι δυο τους δεν έγιναν φίλες, μάλιστα η στυλίστρια της δεν της μιλούσε ποτέ στον ενικό και οι σχέσεις ήταν μόνο καθαρά επαγγελματικές…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου και μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, η απότομη συμπεριφορά της Ελένης έκανε την Τζώρτζια να φύγει. Λίγο η ένταση της δουλειάς, λίγο η πίεση έκαναν τη νεαρή κοπέλα να εξαντλεί τα αποθέματα υπομονής της. Και το κερασάκι της τούρτας; Ένας καυγάς στο κανάλι, ο οποίος έγινε αισθητός σε όλους… Η Ελένη, μίλησε απότομα στην στυλίστρια της με αποτέλεσμα η Τζώρτζια να ξεσπάσει! Μάλιστα μάρτυρας από το κανάλι πως της είπε… «Δεν αντέχω άλλο! Θα παραιτηθώ!», με την παρουσιάστρια να της απαντά «Αν αυτό θες, πήγαινε να παραιτηθείς!». Αυτό φυσικά που σας μεταφέρω έγινε σε πολύ έντονο κλίμα.

Διαβάστε επίσης:  Αντζυ Σαμίου για Τσίπρα- Υποκλίνομαι στον Ηγέτη και τον Ανδρα.

Έτσι κι έγινε… Η Τζώρτια αποχώρησε κακήν κακώς από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη και πήρε τον διευθυντή παραγωγής του Alpha να τον ενημερώσει πως επιτόπου σταματάει την συνεργασία της με την παρουσιάστρια. Το «σπάσιμο» της συνεργασία λοιπόν μόνο βελούδινο δεν ήταν αφού οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν φωνάζοντας η μία στην άλλη…Ποια θα πάρει την θέση της Τζώρτζιας Συναχέρη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη; Θα σας έχω νεότερα σε πολύ λίγο…

Φυσικά, ότι και να έγινε με την Ελένη και όπως και να μίλησε στην Τζώρτζια δεν μπορούμε να μην της αναγνωρίσουμε ότι έκανε όνομα στην στυλίστρια της και ο κόσμος την έμαθε.

Youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:  Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Παυλίδου