22. Ιουλίου 2019

Δείτε τι θα αλλάξει στον στρατό.

09/09/20171min18750

Δείτε τι θα αλλάξει στον στρατό.Ένα πάγιο αίτημα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση είναι η περαιτέρω μείωση της στρατιωτικής θητείας.

Το πάγιο αίτημα αυτό αναφέρεται και στην πρόσφατη Απόφαση του 1ου Συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (σελίδα 34 παράγραφός δ).

Όπως αναφέρει το armynow.net, παρά περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τόσο του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου όσο και του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρισκονται κοντά στον πρωθυπουργό, έχουν άλλη άποψη.

Ένα σημαντικό μέρος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στρατευτεί ακόμα και εκ του γεγονότος πως είναι ιδεολογικά αντίθετοι με την υποχρεωτική στράτευση, πιέζουν για ανακοινώσεις αλλά κυρίως για πράξεις. Εμπόδιο στο σχεδιασμό αποτελεί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έχει θέσει βέτο. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η πίεση αυτή από τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά έντονη προς τον πρωθυπουργό, ειδικά μετά το πρόσφατο συνέδριο της νεολαίας και μάλιστα και από στενούς του συνεργάτες. Οι πληροφορίες από το Μαξίμου λένε πως ο πρωθυπουργός θα προσπάθησει να ελιχθεί και πως στη Θεσσαλονική θα εξαγγείλει κάτι όχι για το άμεσο μέλλον αλλά όταν “οι συνθήκες το επιτρέψουν”. Αυτό βέβαια θα δυσαρεστήσει την ομάδα των νεολαίων που και μεγάλη δυναμική στο κόμμα διαθέτουν αλλά και ισχυρή πρόσβαση στον πρωθυπουργό. Ο τελευταίος φαίνεται να κρατάει το χαρτί αυτό σαν άσσο για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Διαβάστε επίσης:  Aυτά είναι τα επιδόματα που αυξάνονται τον Φεβρουάριο!

Εκεί βέβαια δε θα λογαριάσει το κόστος μιας τέτοιας απόφασης υπό το πρίσμα του εθνικού συμφέροντος αλλά της στενής κομματικής σκοπιμότητας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Μένει να δούμε τι θα πεί στη Θεσσαλονίκη και πως θα διαχειριστεί την κομματική πίεση που του ασκείται, για μια δική του υπόσχεση που την άκουσαν αρκετοί όταν την έδινε. Και δεν ήταν πολύ μακρινό το παρελθόν που είχε δοθεί αυτή η υπόσχεση για να πεί πως την “ξέχασε”!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Hot Politics

Το HOT POLITICS GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ WWW.HOTPOLITICS GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.

Related Post

Διαβάστε επίσης:  "Έφυγε" σε ηλικία 46 ετών η Χριστίνα Κωνσταντίνου